Prečo si vybrať práve molitanové matrace?

Pri výbere nových matracov ľudia často pozerajú aj na ekonomickú stránku. Kvalitný matrac je v dnešnej dobe predsa len investícia do vášho zdravia. Kupovať preležané matrace z druhej ruky v žiadnom prípade neodporúčame. Existuje aj cenovo dostupná alternatíva k špičkovým kokosovým či taštičkovým matracom, ktorá vám poskytne dostatočný komfort a zdravý spánok.

molitanovematrace

Molitanové matrace

Penové, molitanové či polyuretánové. Existuje hneď niekoľko názvov pre ten istý alebo často veľmi podobný produkt. Moderné penové matrace, ktoré nájdete aj v našej ponuke, sú vyrobené z pevnej a kvalitnej peny, ktorá sa nedeformuje a dobre drží svoj tvar. Ponúkne vám dostatočnú oporu a komfort počas celej noci a postará sa o váš zdravý spánok. Mimoriadne obľúbené sú aj matrace z pamäťovej peny, matrace z biopeny alebo studenej HR peny.

Priaznivá cena matracov

Penové matrace patria medzi tie cenovo najdostupnejšie, čo sa odráža vo veľkom dopyte po tomto produkte. Ľudia si ich s obľubou kupujú napríklad pri sťahovaní sa do nájmu alebo na internát, kde chcú spať na kvalitnom matraci, no nechcú doň investovať stovky eur. Kvalitný penový matrac si môžete objednať už za pár desiatok eur.

Nízka váha matracov

Penové matrace sa môžu pochváliť aj nízkou váhou. Kvalitné matrace napríklad s kokosovou platňou sú naozaj ťažké, nedajú sa zložiť a veľmi ťažko sa s nimi manipuluje jednému človeku napríklad aj pri prezliekaní posteľnej bielizne či sťahovaní. Penový matrac ľahko odlepíte od zeme aj jednou rukou.

Skladnosť matracov

Molitanové matrace sa často dodávajú zrolované a zabalené v obale v tvare valca, ktorý nie je väčší než bežný vankúš. Pri sťahovaní tak nepotrebujete dodávku alebo veľké auto a v prípade, že matrac využívate len občas napríklad pre návštevy, môžete ho pohodlne uskladniť v skrini bez toho, aby vám zabral veľa miesta.

Molitanové matrace sú výborné riešenie aj pre vás

Penové matrace sú plnohodnotným riešením pre kvalitný spánok za rozumnú cenu. Aj ten najlacnejší nový penový matrac z našej ponuky vám poskytne vyšší komfort a zdravší spánok, než spánok na starom alebo cudzom preležanom matraci či dokonca na roztiahnutej pohovke.