Detské vyvýšené postele

Detské vyvýšené postele sú naozaj špeciálne. Ponúkajú totiž veľmi pestré využitie. Nielenže prinesú do izby miesto na hranie, ale mnohokrát aj písací stôl, zážitok a radosť. Vyvýšená posteľ podporí kreativitu, zanechá priestor na hranie a možnosť vytvorenia bunkra.

detske-vyvysene-postele

Je niekoľko druhov vyvýšených postelí. Vyvýšená posteľ so šmýkľavkou povzbudí dieťatko opustiť svoju milovanú posteľ. Stačí sa šmyknúť dole a utekať do škôlky. Kto by takúto možnosť nevyužil. V prípade, že je vaša ratolesť možno až moc neposedná a z jednorázového ranného šmyknutia by sa stal národný šport, máme "záložný" plán - vyvýšená posteľ s písacím stolom. Táto posteľ môže dieťatku slúžiť aj počas predškolského či školského obdobia a štandardne býva dodávaná s rebríkom, prípadne schodíkami. Môžete ju obzvláštniť bohatým príslušentstvom. Bunkre, tunely a záclonky s dievčenskými a chlapčenskými motívmi, premenia izbu na to pravé rozprávkové miesto plné hry a zábavy. Dievčatká sa tak môžu hrať na malé mamičky a princezné a chlapci na bojovníkov či pirátov skrytých v nedobytnom bunkry. 

vyvysene-postele-do-detskej-izby

Vaše dieťatko rastie a s ním rastú aj jeho nároky, túžby a potreby. Príslušenstvo môžete kedykoľvek zameniť za trendy ozdobné svetielka, ktoré by mohli potešiť predovšetkým dievčatá alebo posteľ nechať v základnom štandarde, ktorý neurazí žiadneho teenagera. Vyvýšená posteľ tak môže sprevádzať dieťa nielen počas jeho prvých, ale aj následujúcich rokov. Preto je veľmi dôležitá správna voľba materiálu a nadčasovej farby. Medzi obľúbené neutrálne farby patria biela, sivá a prírodné farby: borovica, dub a buk.