Deti jednoducho milujú poschodové postele

Nielenže sú výbornými preliezačkami - zároveň sú aj skokanským mostíkom, pirátskou loďou s hliadkovacím košom a tiež vesmírnou stanicou. Pre deti je takáto posteľ neobmedzeným priestorom na úžasné hry.

Lenže klasická poschodová posteľ má určité nevýhody.

Z toho "dospeláckeho", funkčného hľadiska - ak máte deti v najbežnejšom vekovom odstupe (teda rozdiel troch rokov), veľmi ľahko sa môže stať, že zatiaľ čo mladšiemu zo súrodencov bude posteľ dokonale vyhovovať, druhý z nej šupom-hupom vyrastie počas najbližšieho "výškového skoku". A čo potom? Zostane vám posteľ, ktorá na výšku zaberá dvakrát toľko miesta, ale reálne je na nej priestor na spánok iba pre jedného. Predsa len, investíciu do postele nerobíme každý deň - nie je to práve najlacnejšia záležitosť. Preto je určite dobré zauvažovať dopredu, a vybrať takú veľkosť postele, aby deťom poslúžila minimálne niekoľko budúcich rokov. A práve s touto predstavou vznikla rozšírená poschodová posteľ.

Deti jednoducho milujú poschodové postele

Na takejto posteli sa pohodlne vyspia až 3 malé deti, alebo jedno väčšie a jedno menšie. Pretože je táto posteľ dostatočne široká, bude vyhovovať aj rastúcim deťom, či tým, ktoré sa v posteli radi prevaľujú. Takže, ak k vám príde návšteva či kamaráti vašich detí, už nemusíte riešiť, kde ich na noc uložiť. Jednoducho máte vždy jedno voľné miesto v rezerve. Navyše vo väčšine modelov je pod rozšírenou posteľou umiestnený aj veľký skladovací priestor. Pod "dvojposteľ" sa toho zmestí dosť, takže sa nemusíte ani pri poschodovej posteli vzdať úložného priestoru! No čo viac by ste si mohli priať? Skočte na našu stránku a pozrite si širokú ponuku postelí medzi ktorými nájdete aj multifunkčnú posteľ pre 3 deti, ktorá má navyše aj praktickú skriňu či iné kusy nábytku, ktoré vám ušetria miesto v detskej izbe. Veríme, že nájdete tú pravú posteľ, ktorú si zamilujú nielen vaše deti, ale spolu s nimi aj vy!